GREEN TEA FRAPPUCCINO

  • november 10, 2017

Ik moet u eerlijk zeggen dat het drinken van groene thee niet mijn zaak is. Echter, als het gaat om Green Tea Starbucks Frappuccinos ben ik naar beneden. Ik geef toe dat de toegevoegde zoetheid in hun Frappuccino de drank wel zo heerlijk maakt. De zoetheid die je kent kan niet goed voor je zijn. De soort die je doet denken aan jezelf hoeveel calorieën is dit? Mijn antwoord op u luidt:”Stel geen vragen waar u geen antwoord op wilt hebben”.

Dagelijkse koffie routine

Zoals veel mensen maakt Starbucks deel uit van mijn dagelijkse routine. ‘s Morgens ga ik voor een hoge Flat White om me wakker te maken en dan krijg ik op verjaardagen en speciale gelegenheden een Frappuccino. De reden dat ik ze voor deze tijden reserveer is omdat ze zwaar kunnen zijn aan de calorische kant. Nu ben ik er zeker van dat je me inmiddels voldoende goed kent om te weten dat ik geen calorieteller ben, maar na een paar regelmatige bezoeken aan Starbucks beginnen die calorieën bij elkaar op te tellen.

Naar mijn bescheiden mening smaakt mijn Frappuccino’s net als het echte, maar zonder de pompen van stroop en kunstmatige smaken. Laten we proberen ze te maken met alle natuurlijke ingrediënten en laten de resultaten voor zichzelf spreken. Ik denk dat onze tailles en portefeuilles ons zullen bedanken.

Starbucks heeft in al zijn wijsheid meer dan 30 smaken van Frappuccino’s gecreëerd omdat het toevallig hun best verkopende drankje is. Van die 30 smaken is Green Tea Frappuccino hun op één na populairste drankje dat ze verkopen. Het is geest blazen om je hoofd rond te krijgen, maar ik kan wel zien waarom. Als u Matcha Powder niet kunt vinden waar u woont, kunt u het hier op Amazon bestellen.

Zoals veel van mijn recepten zijn deze aanpasbaar. Als u niet van aardbeien houdt, gebruik dan frambozen. Als u geen zuivel eet, gebruik dan zuivelvrije melk zoals amandel of soja. Er zijn echt geen strenge regels waaraan je moet voldoen als het gaat om deze dranken. En op die noot, bedenk je eigen smaken, er wordt niets geschreven in steen, maak creatief.

Check ook de andere frappuccino recepten!

Ingrediënten
10 ijsblokjes
1 beker (8oz/240 ml) volle vettige melk
1 theelepels vanille-extract
3 eetlepels poedersuikerpoeder
1 ½ eetlepel premium Japanse matcha-groen theepoeder

Instructies
Meng alle ingrediënten in een blender tot glad, romig en zelfs in kleur.
Onmiddellijk genieten

Het is leuk als je een reactie achterlaat: