frappuccino maken 3 Heerlijke recepten

  • november 10, 2017

Hi Koffie Amigos!

Ik hou van Starbucks Frappuccinos, wie houdt er niet van frappes? En wie zou niet graag willen weten hoe ze thuis te maken? Daarom gaan we onze eigen Big and Bold versies maken, maar dan zonder de suikerhoudende pompen van siroop.

Starbucks is net als veel mensen onderdeel van mijn dagelijkse routine. s Morgens ga ik voor een hoge Flat White om me wakker te maken. En dan krijg ik op verjaardagen en speciale gelegenheden een Frappuccino. De reden dat ik ze voor deze tijden reserveer is omdat ze zwaar kunnen zijn aan de calorische kant. Nu weet ik zeker dat je me inmiddels goed genoeg kent om te weten dat ik geen calorie teller ben. Maar na een paar regelmatige bezoeken aan Starbucks beginnen die calorieën op te tellen.

Naar mijn mening smaakt mijn Frappuccino’s net als het echte, maar zonder de pompen van stroop met kunstmatige smaken. We gaan hier natuurlijk allemaal, zodat we er meer van kunnen genieten en er minder voor hoeven te betalen. Onze taille lijnen dat is, om nog maar te zwijgen van onze portemonnees.

Zoals veel van mijn recepten zijn deze aanpasbaar. Als u niet van aardbeien houdt, gebruik dan frambozen. Als u geen zuivel eet, gebruik dan zuivelvrije melk zoals amandel of soja. Er zijn echt geen strenge regels waaraan je moet voldoen als het gaat om deze dranken. En op die noot, bedenk je eigen smaken, er wordt niets geschreven in steen, maak creatief.

AARDBEIEN EN ROOM FRAPPUCCINO (strawberries and cream)

Aardbeien en crème zijn voor ezels jaar aan elkaar gekoppeld. Je kunt het niet verslaan. Dus het is perfect logisch dat de combo zo goed werkt in een mix van drankjes. Hier vindt u het strawberries and Cream Frappuccino recept.

GROENE THEE FRAPPUCCINO (Green tea)

Groene thee hoeft niet alleen in een kopje gebrouwen te worden, het kan ook gemengd worden tot een heerlijke Frappuccino en genieten van koude. Hier vindt u het Green Tea Frappuccino recept.

MOCHA FRAPPUCCINO

Een van de best verkochte dranken van Starbucks is een Mocha Frappuccino. Het is niet moeilijk te zien waarom met alle chocolade goedheid! Hier vindt u het Mocha Frappuccino recept.

 

Veel Frappucino maken plezier! 

Het is leuk als je een reactie achterlaat: