STRAWBERRIES AND CREAM FRAPPUCCINO MAKEN

  • november 10, 2017

Aardbeien en Cream gaan samen als Peanut Butter en Jelly. Een klassieke combinatie van twee smaken die zowel vet als delicaat zijn. Je kunt het niet verslaan. Dus het is perfect logisch dat de combo zo goed werkt in een mix van drankjes. Starbucks zag dat en creëerde een imperium over het maken van heerlijke gemengde drankjes die ik ga laten zien hoe je jezelf thuis kunt maken. Sorry Starbucks.

Ik hou van een goede Starbucks Frappuccino en het blijkt dat ik niet alleen ben. Starbucks Aardbeien en Cream Frappuccino is eigenlijk een van hun populairste dranken! Van alle dranken die ze maken is dit de populairste. Je hoeft me niet te overtuigen, ik ben verkocht.

Frappuccino’s zijn leuk geprikkeld en vertegenwoordigen 20% van de totale koffieverkoop van Starbucks. Hoe ziet dat getal eruit in $$$$? In 2011 was het $2 miljard. Mijn feiten zijn een beetje oud, maar het betekent alleen dat het er in 2017 nog veel meer van wordt. Bet u wenste dat u Starbucks aandelen in de jaren 90 nu kocht….

Erg lekkere frappuccino

Naar mijn bescheiden mening smaakt mijn Frappuccino’s net als het echte, maar zonder de pompen van stroop en kunstmatige smaken. Ik ben zeker niet de koffiegigant als ik er zelf voor heb betaald en heb genoten, maar nu kunnen we hier alle natuurlijke versies zelf maken zodat we er meer van kunnen genieten en er minder voor hoeven te betalen. Onze taille lijnen dat is, om nog maar te zwijgen van onze portemonnees.

Zoals veel van mijn recepten zijn deze aanpasbaar. Als u niet van aardbeien houdt, gebruik dan frambozen. Als u geen zuivel eet, gebruik dan zuivelvrije melk zoals amandel of soja. Er zijn echt geen strenge regels waaraan je moet voldoen als het gaat om deze dranken. En op die noot, bedenk je eigen smaken, er wordt niets geschreven in steen, maak creatief.

Als u van deze aardbeien en crème Frappuccino houdt, bekijk dan alle frappuccino maken recepten!

Ingrediënten
10 ijsblokjes
1 beker (8oz/240 ml) volle vettige melk
1 theelepels vanille-extract
3 eetlepels poedersuikerpoeder
8-10 Bevroren en ontdooide aardbeien

Instructies
Meng ijs, melk, melk, suiker, vanille en bevroren ontdooide aardbeien tot glad, romig en zelfs van kleur.
Onmiddellijk genieten

Het is leuk als je een reactie achterlaat: